ReACT Advies, Coaching en Training

contact@reactadviesencoaching.nl

Telefoon : 06-43208728

Whatever happens, always ReACT

 

ReACT Advies
ReACT Advies ondersteunt d.m.v.goed onderbouwd advies op verschillende momenten in zakelijke of privé situaties. Dit kan in zogeheten brainstorm sessies of door 'te sparren'. Samen mogelijkheden bespreken en de uitvoerbaarheid checken. ReACT Advies is in staat om snel te schakelen, verder te denken en 'out of the box' te denken, waardoor verrassende mogelijkheden tot stand komen. Door analytisch en met een kritisch blik naar een specifieke situatie/of probleem te kijken, levert ReACT Advies goede adviezen om complexe uitdagingen weer aan te gaan, met concrete stappen en resultaten. 


ReACT Coaching

ReACT Coaching werkt met individuen en teams om verder te ontwikkelen en doelen te bereiken. Door een praktische benadering die gericht is op bewustwording van de eigen mogelijkheden en persoonlijke groei, het vergroten van zelfvertrouwen en het (her)ontdekken en (verder) ontwikkelen van talenten en kwaliteiten en deze nog effectiever in te zetten in werk en privé situaties. ReACT Coaching stelt de vraag áchter de vragen, daagt uit en verlegt de grenzen.


ReACT Training

ReACT Training organiseert open en in-company trainingen. De open trainingen zijn gericht op het aanleren en versterken van communicatie vaardigheden, vergroten van zelfvertrouwen en het realiseren van persoonlijke doelen. Via Facebook wordt verdere informatie m.b.t. de open trainingen up-to-date gehouden.

De in-company trainingen zijn gericht op teamvorming, teamcoaching en (onderlinge) communcatie en communicatiepatronen. Het gaat hier over maatwerk dat in samenspraak met de opdrachtgever wordt ontwikkeld, met de hoogwaardige kwaliteit van ReACT.

 

ReACT Advies, Coaching en Training en Interim Management

ReACT biedt interim oplossingen aan, waarbij alle facetten van ReACT ingezet worden om het gat dat is gevallen in het team goed opgevangen wordt en het werk door kan gaan, zonder zorgen maar met kwaliteit. 

 

Maatwerk en kosten
ReACT levert maatwerk van hoge kwaliteit. De kosten zijn afhankelijk van het programma en de duur van het project. Neem voor meer informatie contact op. ReACT maakt graag een afspraak om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

ReACT Advies, Coaching en Training | Disclaimer | Voorwaarden

Nederlands | English